Jsem...
Anotace: ...tím co ve mě vidíš...
Jsem kronikářem...
...co rukou píše tvé knihy řádky...
Jsem vyzvědačem...
...co odešel a nevrátí se zpátky...
Jsem poutníkem...
...jenž nechodí po cestách...
Jsem zpovědníkem
...co spásu nehledá...
Jsem tvým polštářem...
...na kterém se neusíná...
Jsem tvým diářem...
...na který se zapomíná...
Jsem tvým návštěvníkem...
...co nikdy neodchází...
Jsem tvým prokletím...
...co zkázu neprovází...
:)
Přečteno 409x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Agniezka, Lonely.girl, Psavec, Mrs.Grázl, Valgor, Mbonita, Krokodylekx, danav
Komentáře (3)
Komentujících (3)