S Tebou
Svíral jsem paže mléčné dráhy,
tajemství hvězd jsem se dotýkal,
cítil jsem moře Tvojí něhy,
má jediná, kterou jsem miloval.
Hladil jsem vlasy a Tvoji tvář,
své miluji kroužil jsem na polštář.
Hleděl jsem na snící krásu,
musel jsem nad Tebou bdít,
nabídnout lásku a spásu
pod křídla svá ta Tvá skrýt.
A potom zázrak se stal,
ve Tvých očích hvězdy procitaly
a já se usmíval
a přál si aby nezmizely.
Neboj se, z ničeho neměj strach,
jsem s Tebou a vše špatné proměním v prach,
nikdy je nenechám vyhasnout,
zbavím Tě strachu a každých pout.
Já i Bůh budeme při Tobě stát,
Adélko, hvězdičko, mám Tě tak rád.
Přečteno 559x
Tipy 11
Poslední tipující: frangir, Simísek, Lonely.girl, Ariella13, PetTulak, Quigleika, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)