Sen
Anotace: Tak nějak se cítím, když jsem se svým přítelem...
Sbírka:
Pro Tebe
Miluju sny, jejich opojný svět,
kde cítím tvou vůni, tvůj dotek, tvůj dech.
Kde jsme my dva jen
a celý svět je láskou pomaten.
A já padám, padám do propasti bezedné
a já padám, padám do tvé náruče bezelstné.
Tvé horké rty přitisknou se k mým
a já do nebe poletím.
Do nebe a ještě výš,
kde zurčení vody ani ptáky neslyšíš.
Ticho, ticho a tlukot srdce jen -
jak krásný je ten sen!
Přečteno 516x
Tipy 11
Poslední tipující: toužím.jít.dál, Vlk v rouše, RadagastCZ, Holis, Lonely.girl, Mrs.Grázl, Quigleika, Valgor
Komentáře (2)
Komentujících (2)