Anotace: ne ne ne ne ne. anotace ne:D
tohle je krásně napsané... srdce při čtení skoro tlouct přestane :-)))
vážně, dávám Ti ST, rytíři!
05.08.2009 14:02:00 | akneliam
to je pořád, pro koho to je, pro koho to je... pro nikoho a pro všechny :)
Protože ta pro kterou to původně bylo, o to nemá zájem, ne ode mě (Jako všechny ostatní).
12.01.2009 15:26:00 | Johny Styx