Trpělivá

Trpělivá

Anotace: Trpělivost přináší nejen růže ... ale doufám, že i náruč milovaného muže!

Miláčku, potřebuji se Tě dotknout!
Rukou svou vzduch kolem Tebe protnout!
Mám na rukách slzy, které jsem zachytila,
když padaly mi z očí a já to dopustila!

Chci zase držet a hladit Tvou tvář krásnou
a líbat ji tak dlouze, dokud hvězdy k ránu nezhasnou!
Bojím se, že zapomeneš jak nám bylo krásně!
Nestačí mi jen psát Ti tyhle básně ...

Vím, že to nemohu změnit, a tak budu svůj osud snášet!
Je těžké jít životem a jakoby všechny údy za sebou vláčet!
Nemohu se na nic soustředit, nedovedu se pro nic nadchnout!
Chybíš mi jak květině voda, co tuší, že musí každou chvíli zvadnout ...

Kdo však hledá lásku bez chyb, zůstane bez lásky ...
A tak i já trpělivě budu snášet čas bez Tebe a nedělat si vrásky!
A ani větry nevanou podle přání lodí,
doufám, že snad já budu odměněna za trpělivost svoji!
Autor ona_a_on, 22.12.2008
Přečteno 660x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, bajli33, Mbonita, PetTulak, Bíša, NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Poslední tři dílka jsou dosti myšlenková. Je dobře, že jste si vy dvě promluvili, s emocemi to není ono, bez emocí je to alespoň o něčem a rozumné. To každý nedokáže, abo to zkusit nechce... věci by se měli řešit s chladnou a rozvážnou myslí... někdo to prostě pochopit nechce. Tahle básenka zní trochu smutně, sem tam zoufale, ale je stále toužící a zamilovaná. To je dobře. Vydrž! Držím palušky.

22.12.2008 17:39:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel