Kouzlo černého peří
Anotace: V jednom krásném okamžiku uviděla jsem je.
Vrány, vrány,
létáte si po obloze
s lehkostí sněhových mraků.
Každé ráno se sluncem
vylétáte
do zimního deště.
Vrány, vrány,
kdybyste tak věděly
kolik štěstí na svých křídlech nosíte.
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Simísek, Elwig
Komentáře (1)
Komentujících (1)