Plynutí
Pařižskou ulicí
ze zlatých bran
polibky hořící
snad ze všech stran
víno se skořicí
kol hejno vran
hladovci drobící
ducha děj brán
slzičky ronící
samoty hran
miláček chybící
za srdce rván
a vlaky drnčící
horor je hrán
básní pak mluvící
autor je žrán.
Přečteno 428x
Tipy 7
Poslední tipující: Koskenkorva, paneach, Bíša, WAYWARD, Maro Deives, slečna Nefertiti
Komentáře (1)
Komentujících (1)