Někde "to" tu musí být
Anotace: trochu naivní hledání EL Á ES KÁ YPSILON
Mezi lidmi ztrácím ji a přeci o ni na každém špinavém rohu zakopávám
Ulicemi bloudím a v neznámých příbytcích marně ji hledám
ten přízrak co básníci tak rádi ve svých slovech odhalují mě stále uniká
oči do široka mívám otevřené a jdu dál,
však čím hlouběji do života se dostávám vidina ta krásná v neznámu mi zaniká...
Komentáře (0)