sudičky
Když sudičky mi hádaly
byly podnapilí
vždyť do vínku mi nandaly
lásky a touhy nad mý síly
korálky z torza mandaly
co po tobě tu zbyly
zasel jsem mezi blín a býlí.
Když jarem sněhy roztály
čekal jsem na tu chvíli
až se mi vrátíš z Díllí.
Příjdeš a řekneš mezi dveřmi
už ti tu zbydu prosím věř mi!
Napořád!
Snad...
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)