Smutný Vánoce
Tak jsou tu zas ty dny
kdy nesněží
a lidi si dávaj modrý
z nebe
Mně je tak nějak zima
na duši
a přeju si nejvíc právě
Tebe
Nesněží ale nejsou
sedmikrásky
abych jim mohla lístky
otrhat
V domečku z jehličí ozdobeným
z lásky
pak ptát se: Má mě
vůbec rád?
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)