Jsi tam sice někde v dáli,
i já pár slov posílám,
ať tě také lehce hladí,
jimi se tě dotýkám.
V tichu této modré stránky,
očím-duši pro radost,
přeji ti tak hezké chvilky,
napsalas to krásně-moc.
Ahojky Bobi
08.01.2009 13:15:00 | bobi bobie
Ach, to je tak krásné, úplně mi to připomnělo mě a mého miláčka :o)
25.12.2008 23:01:00 | NikitaNikaT.
to je klasnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
co si dali..
to je jasnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy .o)
mnamka!
24.12.2008 22:33:00 | Bean