Moje tajné Vánoční přání
Anotace: po sto letech jsem se rozhodl sepsat nejaký ten verš, povedlo se ? pro mou lásku. kterou miluju =*
Chtěl bych Tě...
políbit na rty a na líčko,
snad rozjasnit maličko.
Chtěl bych Tě...
líbat celý den,
navrch splnit nějaký sen.
Chtěl bych Tě...
držet v obětí, usínat
ráno polibkem procitat.
Chtěl bych Tě...
držet za ruku v těžké chvíli,
pečovat o Tebe s největší pílí.
Chtěl bych Tě...
naplňovat stále víc,
nejen tím, o co si můžeš říct.
Chtěl bych Tě...
napořád láskou zahrnout,
nenechat svou květinku uvadnout.
Chtěl bych Tě...
nechat kvést v barvách mých citů...
Přečteno 450x
Tipy 2
Poslední tipující: bejbyyyy
Komentáře (1)
Komentujících (1)