Titanic
Ve vodě ledový
mě láska pálí
asi už nedoplujem
z cesty předaleký
nikdo se nedozví
co tvý oči kalí
tisíckrát děkuji za doteky
Ve tmě hlubin oceánu
ustelem si k ránu
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Lonely.girl
Komentáře (1)
Komentujících (1)