utíkej po větru
utíkej s ním
s ptáky za obzor
utíkej před smrtí
vylez do stromů
ohýbej větve
šlapej po listí
utíkej pod mraky
utíkej kolem ohňů
za zimou
utíkej
já se nedívám
neohlížej se
nelži
neposlouchám
utíkej
dokud to nebolí
ne, já se nezlobím
utíkej
utíkej