("kámoška") Láska :(
Anotace: srdce a mozek se pohádali (SOS)
>Láska je nenávist
Láska je poděl
Láska jsou emoce
....
a emoce jsou jen
bomby do děl
zasáhnou a neminou
emoce jsou city
co jednou pominou
...
Láska má křídla
ale nemůže letět
Láska je hráz
a snaží se přetéct
...
už toho mám dost
Láska mě ničí
a zároveň mám radost
když Láska klíčí<
(srdce a mozek se pohádali!)
Přečteno 324x
Tipy 7
Poslední tipující: BArBArKO, Holis, Zasr. romantik, loverose91, bez nápadu na přezdívku...
Komentáře (1)
Komentujících (1)