Pravda
Anotace: ...které se bojíme
Svěř osudu
co máš strach svěřit vlastním myšlenkám
a neptej se
Snad tápu i když nehledám
snad blouzním
z lásky vystřízlivění když nepřijde
když šíp tvůj posté srdce moje rozetne
Pak třesknou slova
místo věčných sladkých lží
ta pára horkých pravd
jež oči zamlží
a přinese jen další chladný den
jenž sotva bude mým snům nakloněn
Tak s pravdou ven
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: shakespeares, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)