Co srdce potřebuje
Co srdce potřebuje
to nalezneme
v malé knížečce
na správném místě otevřeme
v obrázku objevíme
mezi sněhovými vločkami
v těžítku se ukrývá
něžně se usmívá
má láska
veselé a šťastné
radosti v duši
v čase vánočním
kdy dáváme srdce
na podnose lásky
najdeme každý u sebe
čokoládové řeky
bublinky fantazie
létaní mezi polibky
na křídlech poezie
Přečteno 664x
Tipy 32
Poslední tipující: boruvka175, Veselý Drak, Agniezka, Manon.H, miriaim, Holis, labuť, Cassandra, Bíša, Severka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)