CHCI
Nemůžu spát promítám vteřiny,
ležím si v pelechu-v objetí peřiny.
Čas společný nedá mi spát,
chci se s Tebou zas tolik smát.
Chci prožít nádherné chvíle,
chci najít společné cíle.
Chci znát tvůj příběh nekonečný,
kdo zač byly tvoje slečny.
Chci si hrát, chci dělat, co nás baví,
vždyť pro lásku věčnou jsme ti praví.
Přečteno 451x
Tipy 6
Poslední tipující: Anne Leyyd, strašidýlko-střapatý, Lilly Lightová, Caracol
Komentáře (5)
Komentujících (5)