Miluju, když říkáš, co bys chtěl.
Miluju, když vzdycháš, že bys mě rád měl.
Miluju, když sténáš, je to vážně k zbláznění.
Miluju, když líbáš, nic hezčího není.
Miluju, když smích tě přepadne, směješ se tak krásně.
Ráda myslím na tebe a proto skládám básně.