Jednou
Křičím do ticha
Napínám uši
Zase jsem lichá
Bolí to v duši
Schoulená
Bez jména
Se spoustou naděje
Hlava má čaruje
Trhám na kusy
Všechna svá přání
Zbytečky krásy
Ulpívaj na nich
Napořád
Hledám řád
Není v mém dosahu
Stojí za námahu?
Zůstávám věrná
I když nevěřím
Dál budu klidná
Schovaná v peří
Nechtěná
Zlomená?
Ať - mně stačí snění
Třeba... se to změní
Jednou
Přečteno 412x
Tipy 12
Poslední tipující: Verculik, Slečna z konce duhy, Holis, jedam, Ctěný pán, AndyKo, frangir, Jana M., MishaX
Komentáře (2)
Komentujících (2)