JAK? PROČ?

JAK? PROČ?

Anotace: prý na to kašleš ale mě to pořád nějak nejde!!

Jak kůl v plotě,
čekala jsem před tou žlutou budovou.
Smutnila a přemýšlela,
s jakou přijdeš výmluvou.

Patnáct minut čekala jsem,
nakonec jsem to vzdala.
A když už jsem odcházela,
tebe jsem uviděla.

Neviděls mě, naštěstí
neboť jsem se schovala.
Ublížils mi, já křičím,
jelikož jsem Tě chtěla.

Nad výmluvou nepřemýšlels,
řekls: „Já jsem zapomněl!“
Na to, že jsi mi ublížil,
vůbec jsi nepomyslel.

Teď už mlčíš, nevnímáš mě
a já stále brečím
Když mě potkáš, já se držím
a ty oči odvracíš.

Nevím proč mě neposloucháš,
nevím co jsem provedla.
Proč se na mě nepodíváš,
já jsem Tě nepodvedla.

Ptala jsem se mnohokrát:
Co jsem ti udělala?
Odešel jsi tolikrát,
dokud jsem nenapsala:

Mám jen jednu otázku,
ta jest: Co jsem Ti udělala?
Měla jsem srdce pro lásku,
teď vím, že jsem tě přecenila.

Všichni tvrdí: Musíš jíti dál,
však jak, když stojíš opodál?
Autor Anye, 26.12.2008
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, boruvka175
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všichni tvrdí: Musíš jíti dál,
však jak, když stojíš opodál? TREFNÉ

21.01.2009 10:05:00 | Agniezka

Krásné dílko.....a neboj ono to vždycky přebolí:-)

10.01.2009 18:34:00 | Martin Flídr

Jednou opodál stát nebude uvidíš.. je to moc těžký zná to asi každej..:( držím palečky.. bude dobře..

26.12.2008 20:04:00 | Mispul

to přejde...vím že je to těžké ale musíš se zvednout a jít dál...držím palce

26.12.2008 17:23:00 | Linda Etschyick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí