vzlétnout!
vzlétnout!
těžkým pádem
jak nasycený
umírajíc hladem
vzlétnout!
až na dno propasti
a být jak dobrák
plný podlosti
vzlétnout!
a doletět až tam
kde zemi
pohlcuje klam
vzlétnout!
a nebát se
jak ten jehož
hlava je v oprátce
vzlétnout!
jen krátce
a být šťastná jak
smetí na skládce
vzlétnout!
do míst, kde nejsi
a trpět za to
že tě mám v srdci
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 418x
Tipy 23
Poslední tipující: klara07, Manon.H, Oťas, Petbab, Bíša, NikitaNikaT., LucQa, enigman, labuť, Simísek, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)