Anotace: krátkej noční výkřik do tmy, bolesti, smutku, naděje, víry a .. lásky...
Způsobila mi husinu na levé ruce, fakt :) Kásná...krásně nešťastná
03.01.2009 23:12:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
Přeji Ti jen radostné výkřiky ... lásku, kterou si zasloužíš ...
30.12.2008 11:16:00 | toužím.jít.dál
Věřím, že vše vyslyšeno bude, věřím, že lásky moře tu pro Tebe bude, věřím v dobro, co nad zlem zvítězí a z něho zbyde jen trochu pápěří. Věřím...
28.12.2008 15:29:00 | JaniHani