Dávný rytíř dnešku
Anotace: jako dávný rytíř dnešku o tvou přízeň bojovat
Zas rezignuje na lásku
má smutná duše z provázků,
už neví kudy kam,
já kámen v srdci mám.
Pokouším se chvíli schovat,
pod peřinu, pod polštář,
ač bez naděje na oltář,
pokouším se milovat.
Jako dříve za rozbřesku
o tebe se strachovat,
jako dávný rytíř dnešku
o tvou přízeň bojovat.
Přečteno 330x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Bíša, Mbonita, NikitaNikaT., bajli33
Komentáře (2)
Komentujících (2)