Síla Victory (rocku)
Anotace: znáte větší sílu?
Síla Victory (rocku)
V koutě seděl
Nic neříkal
smutně zíral
lidí se bál
každý se mu smál…
V hospodě
když hráli polku
koukal zrovna
na pohádku
záviděl jim plný sál…
Na kytaru brzo válel
buben už ho doprovázel
basa tvrdila jim žár
který z nich sál
když z repráků řval…
Tvrdej rock
Je naše spása
Dlouhej vlas
a marijána
vítězíme stále dál…
Léta štací vyhraných
holek spousta narvaných
sjedem všechno
hlavně když je
zase plnej sál…
Lásku rocku rozdávat
V opojení zůstávat
rockin all over
the world
zpívat dál…..
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 6thSun, Reno
Komentáře (5)
Komentujících (3)