Vždy
Anotace: Mnohem víc než tě miluji, tě postrádám
Vždycky je to stejné...
...vždy ráno ve tmě
se budím sněním o tobě
...vždycky musíš odejít první,
protože já tě nikdy nedokážu opustit
...vždy mě tvá přítomnost zabíjí,
ale tvá nepřítomnost by mě zabila
...vždycky odcházíš - znovu a znovu,
kéž bys jednoho dne neodešel už
Nikdy
A ať jsi pryč pět minut nebo týden
pořád mi chybíš stejně strašlivě
Mnohem víc než tě miluji,
tě postrádám
...vždy ti bude víc záležet na sobě
a mně víc na tobě
Celý můj svět se skládá z tebe a z tebe a z tebe
Přečteno 586x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Egretta
Komentáře (1)
Komentujících (1)