vlastní zklamání

vlastní zklamání

Anotace: když jsem ho viděla, tak jsem se do něj znovu zamilovala...i přes oblaka dýmu jsem ho viděla tak jasně, jako kdysi, když se vedle mě probouzel. Vysvětlení - Anděl strážný - už nebýt mým strážným andělem, ale pomoci mi do ...

Včera když jsem Tě viděla,
kolena se mi rozklepala.
Myslela jsem, že už je to dávno za mnou,
byla to rána jako z čistého nebe
a už se to se mnou zase veze.
I přes ty oblaka dýmu
já z toho chytla rýmu...
Proč, bože?
Prosím píchněte mi nědko do srdce nože...
Pořádně,
Myslím to vážně.
Ty jsi člověk, kterého miliju
a těch 6 let nelituju.
Lituju jen 7 roku,
že jsme šli každý podle svého kroku.
Byla jsem tak hloupá
a má slova byla unáhlená a skoupá...
Lásko promiň,
vím, že už to nemůžu vrátit,
ach bože, tak proč to nechceš zkrátit?
Tak už to zkoncuj
a ty anděli strážný ty se do mě vnucuj...
Autor Ela_mela, 27.12.2008
Přečteno 339x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí