Roztrhej mě na kusy
Anotace: Dál už se neotočím...
Roztrhej mě na kusy
ať láska k Tobě
už mě nedusí...
Roztrhej mě na kusy!
Rozervi mi duši
ať srdce tolik nebuší
a nepumpuje do žil...touhu
po doteku Tvých dlaní,
po kráse Tvého těla,
když jako šíje laní
se pod mou rukou chvěla
...krása
Tvá vůně smysly ochromí
a já se ztácím v snech
kdo z nás by pak nezatoužil
...po křídlech
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)