Ježíšek
Anotace: Pro mámu..ona ví
Venku mrzne,vítr fouká
ježíšek na mě z dálky kouká...
Balím tu dárek pro svou milou,
mé srdce říká už nechci jinou..
Proto přání už mám jen jediné,
doruč ho ježíšku mé mamině..
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)