Hodit prsten
Hodit prsten do kanálu, může býti bolestivé,
náhle přijde vlna žalu,
ale lásku nedostihne.
Hodit prsten do kanálu, ta tři slova mám v paměti,
hodit lásku do kanálu, lidi máte ponětí?
Lidská bolest je tak strašná,
jak princezna bez prince,
jak hodnota bez mince.
A já už budu navždy jiná,
prsten - ten to připomíná.
Komentáře (0)