Láska
Anotace: Láska je někdy krutá.
Láska je na nic,
stejně jenom bolí,
v přátelství je mnohem víc,
to s přítelem vše přebolí.
Já lásku nehledám,
spálenin mám dost,
jen pravé přátelství hledám,
s ním zanikne všechna zlost.
Proč se dlouho trápit,
pro pár minut lásky,
na co je jiné vábit,
když jsou to jen masky.
Přečteno 405x
Tipy 4
Poslední tipující: Iwushak..., Holis, jesterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)