Edwarde, pro Tebe
Smět se tak dotknout Tvé tváře bílé.
moci denně pozorovat Tvé oči milé.
Mé rty k Tvým ústům jenom přiložit,
Tvého zestárnutí mít možnost se dožít.
Ach, být tak s tebou všechny mé chvíle
bez ustání bych líbala Tvé rty zběsile.
Alespoň jednu chvíli s Tebou prožít,
ale nejprve bys musel povstat a ožít.
Jenže dal ses na cestu nemrtvých
a já, já se jen bojím očích Tvých.
Jsou hladové a temné…
Stačilo by být tvou upíří družkou,
jen se jako dárek ovázat stužkou.
Bylo by to příjemné…
(Tvá Bella)
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: Elesari Zareth Dënean, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)