Děkuji, Frankie ... Je vidět, že mi rozumíš a já zase pro změnu vidím, že víš, o čem píšeš ... !
29.12.2008 13:21:00 | ona_a_on
saddova, nejsem básník, ale řekl bych, že je toto dílko psáno srdcem. Myslím, že té dívce nejde o to psát poezii, ale spíš chce někomu něco sdělit. Já mám zkušemosti s láskou a řekl bych, "Ten komu jsou verše určeny její city pochopí!" Mě se to moc líbí.
29.12.2008 12:10:00 | frankie
Pěkné vyznání, zdá se upřímné a vrocně milující... poslední sloka je široké téma... člověk by se neměl dívat jen z jednej strany... ST! za obsah. Víc slov psát nebudu, raději.
28.12.2008 10:33:00 | NikitaNikaT.