Pod oknem
Stála jsem pod oknem,
stála jsem tam sama.
Jen jsem se dívala,
že nejsi sám,
ale já sama.
Ve smutku koukala,
do oken radosti.
Vzápětí plakala,
po něžném polibku
a né po starosti.
Štěstí smi daroval
z pět sis ho odebral.
Šťasten jsi beze mne,
šťasten jsi s jinýma.
Přeju ti lásku,
přeju ti štěstí mít,
přeju ti vše...
Jen chci
,ať můžeš šťastně žít!!
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Morion
Komentáře (2)
Komentujících (2)