Pověz
Anotace: Mám spousty otázek...
Jak voda mi v hlavě otázky plynou,
zda jsi teď sám, nebo jsi s jinou,
zda jsi svá slova vážně myslíval
nebo ses mi jimi jenom tak vysmíval.
Zda tě tvé rány, ještě teď bolí,
zda věřil bys někomu, že ti je zhojí..
Zda chybí ti doteky něžné,
zda chybí ti vše, co není běžné.
Co jenom ve dvou prožít se dá.
Zda chybí ti někdo, kdo tě rád má...
Přečteno 451x
Tipy 15
Poslední tipující: Dota Slunská, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, WAYWARD, kokkki, Lilly Lightová, Rbb, Poetický Ďábel, Bíša, Holis, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)