.
chtěla bych
lítat
v horkovzdušném
pianinu
zpívat tóny
pomalé
v rytmu jazzu
umírat
utíkat směrem
k nebesům
a schovávat lži
pod polštář
slzami hvězd
potřísněná
těla všedních lásek
zabitá
pro oči jeho
spálila bych
všechny mraky
s deštěm
pro srdce jeho
dala bych
/život/
Přečteno 323x
Tipy 6
Poslední tipující: Zamilovaná do nezamilované doby, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)