áááááách drahá moje...
Láska je láska... i když bolí sebevíc, je nedílnou součástí našeho života...
18.01.2009 18:54:00 | Aro
Závistlost... úplně prvá myšlenka, či věta, která se mi vybaví je... od mého miláčka, který tvrdí, že je můj závisláček, že by beze mne nedokázal žít... tedy samozřejmě, že mě miluje... jen takové přirovnání, které se mi vybavilo. Tvá báseň mi to hned připomněla...
29.12.2008 15:39:00 | NikitaNikaT.