nechci se dostat do nebe
Anotace: jednou na podzim v parku
peříčkem po hladině
ještě nezmáčeným
točí si vítr hru na flašku
nechává padat stromy
na který ukáže
říkám ti o tom
a otáčím ho na tebe
jenom se směješ
a červenáš se ve tvářích
a říkáš „potom“
ne, nechci se dostat do nebe
ne za dnešek
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
Komentáře (2)
Komentujících (1)