Natrhám ti sedmikrásky
Anotace: Mé přítelkyni Lucii...
Napsal jsem ti básničku
a přes malou loužičku
co napáchaly slzy lásky
natrhám ti sedmikrásky.
Štěstí spolu unesem
navždy spolu zůstanem
a pro tvá něžná slova
ukradnu nebe zas a znova.
Přečteno 501x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)