Anotace: Pokus o volný verš, i když jsem si emohla pomoct a nějaký ten rým tam nacpat=)
Sbírka: Autofobické říkanky
Na volný verš je to vázané dost :) Fatalně bych to nerýmování nenazvala. Jen ti tam prostě někdy chybí slůvko nebo slabika, aby to znělo hezky. Trochu si s tím pohrát a je to supr.
08.01.2009 13:03:00 | Anewue
Tak v tomhle případě je to vázaný verš co se občas fatálně nerýmuje=D
05.01.2009 15:42:00 | Červená a černá
nevím jak má kolegyně:-) ale mě se to moc líbí:-) dokonce tak moc, že máš odemě tipa:-)
31.12.2008 21:03:00 | Lady Carmila
zajímalo by mě kolik dílek s tímto názvem už v literu je..
obsah není moc poetický, ale není ani nějak vyloženě hloupý. určitě lepší než ve většině zmíněných jmenovců:)
29.12.2008 13:56:00 | melancholik