Na květu kopretiny
Na květu kopretiny
vstříc krásným snům,
těm něžným snům!
Jen zavřít oči a poslouchat
tiché písně andělů.
Zvednout ruce, otevřít dlaně..
Létat, milovat- neznát nevěru.
Na květu kopretiny
vstříc velké lásce,
té neopětované lásce!
Jen zavřít oči a poslouchat
hlasitý tep srdce svého,
v jehož rytmu tančí víly.
Pro tebe- nechtěného.
V poupěti kopretiny
vstříc novým dnům,
těm osudovým dnům!
Jen zavřít oči a poslouchat
tichou píseň svého s r d c e...
Přečteno 407x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, kikis, geronimo, Mbonita, Yves
Komentáře (2)
Komentujících (2)