Anotace: Napsáno pro Taru.
Tara... jednu znám. Ne osobně, myslím si, že je to fajn holka.
Jinak Tvá básenka se mi líbí, pěkný obsah aj myšlenka.
30.12.2008 19:13:00 | NikitaNikaT.
Teď abys v mapě dobře čet', a nikdy se moc neplet!
Hodně štěstí!
30.12.2008 10:01:00 | Zasr. romantik
toz pěkné :) .. jsou to vzácní lidé, co nám otevírají srdce.. ;)
29.12.2008 16:21:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Vidis co dokazi pratele, je to dukaz ze laska je vsude kolem nas , rozsevej ji tony pro ostatni, mas dobre srdicko a tak sis pomoc zaslouzil, joooo je to moc krasne a davam s radosti ST.
29.12.2008 15:45:00 | carodejka