Strach ze smrti
a něžné umírání
Radosti života
do skonání
Lákavá cesta
bez nároků
Žádání odměny
bez otroků
Láska je v území ticha
a vlků bez duší
Jak se tam ocitla
prý nikdo netuší
Okno je studené
tak jako led
Ústa máš zavřená
já vím,že dnes
naposled