pro lásku...
Ve vzduchu visí tragedie,
prohra, ke které jistě směřuji,
blíží se mílovým krokem
ovlivněn neznámým pocitem
se zavřenýma očima kráčím k okraji propasti,
ne abych umřel, jen proto, abych trpěl pro lásku...
já půjdu, do poslední chvíle a před zraky neznámých udělám krok poslední.
Proč? snad pro lásku ve kterou věřím,
snad pro hvězdu co dává mi sílu,
mno, vlastně to bude vše jen kvůli Tobě.
Komentáře (0)