Runaway
Anotace: and by candlelight make love to me through the night
Sbírka:
PISTOLNÍKOVI
Nejsem sama
A ty jsi sám?
Cosi mě nutí křičet z okna
a pak utéct pryč
S tebou od tebe
A nepřestat
Nezničit
to tolik křehké
že to možná ani není
Utéct pryč
S tebou od tebe
Milovat se na zemi
když plamen svíčky
spaluje sám sebe
osamělý v noční temnotě
Osamělý jako
Ty a Já
Pojď
Utečeme
Dokud je čas nepřestat
Chci padat
do té tmavé hlubiny
jménem
láska
A zavřít oči
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Mbonita, Giginka
Komentáře (2)
Komentujících (2)