Nejen dálka...
Anotace: O tom jak si dodávám sebevědomí abych vydržela,protože můj kluk je až v Anglii a to už víc jak rok.
Nejen dálka,ale i dlouhá doba...,
Při té myšlence padá na mě mdloba,
Že čas zničí mi život můj,
To co chci dokážu stůj co stůj,
A nikdo mě zastavit nedokáže,
Třebas mi to Bůh zakáže,
Já vydržím to,ať chci či ne,
Vím, že cíl mě nemine
Nehodlám se nikdy vzdát,
I car se mě může bát,
Prostě musím přečkat dobu dlouhou,
Nejsem jenom holkou pouhou (stále hořím silnou touhou)
Dokážem to a budem spolu,
Patříme k sobě... vem‘ mě k Tobě domů...
Komentáře (0)