Stín
Anotace: trocha nostalgie...
V ulici temný se prochází stín
plný žalu a chyb
Kráčí tmou plnou hvězd
bez snů, bez lásky na dotek
Hlasy lidí, síla větru
jen kroky v hlubokém tichu
Jako růže uvadá
miluje, ale lásku nepozná
Jen dech a slzy na tváři
v srdci bolest a sny na polštáři
A jak ten stín kráčel tmou dál
jen hvězdám dobrou noc dal...
Přečteno 394x
Tipy 7
Poslední tipující: Meriel, Agniezka, Simísek, slečna Nefertiti, kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)