Anotace: aimer et adorer
Jednou budeš umět francouzsky dokonale, to budou básně! =) Těším těším =) Francouzština poskládaná do básní zní ještě líp než normálně...
V pondělí píšeme z frániny největší písemku všech dob, nechceš mě zastoupit? =)
24.09.2005 23:19:00 | Renatka
Merci beaucoup, je veux écrire les poémes en francais, mais ma "pluie" a limitation...
Fakt moc děkuji, chci psát básně ve francouzštině, ale můj "déšť" má omezení...
- No, něco bych zvládla, ale čeština zatím převyšuje svými metaforkami mou francouzskou slovní zásobu, docela mě to mrzí. Francouzštinu miluji! :-))))))))
Jsem ráda, že Tě mé veršíky baví.
24.09.2005 21:32:00 | Jasmin de Paris
To je nádherný:) a holka s tou francouzštinou mě dostáváš:) Formidables!!:)
24.09.2005 21:09:00 | makretka