Něco se nedá zapomenout
Anotace: ...té, která je mi stále blízko. Mé krásné a drahé sestře, na niž jsem nedokázala zapomenout.
Ještě vím jak voníš
a jak líbáš
Něco se nedá zapomenout
i když jsem chtěla
jak voníš jak líbáš jak dýcháš
tvé prsty
drobná ňadra
tvůj hlas
Něco se nedá zapomenout
a některým věcem těžko věřit
když jsem přestala doufat
Jsi plamen
a dým svíčky
Jsi tak křehká když tě objímám
máš drobné rty a uši
a já se pořád tolik bojím
abych tě nepoplašila
ptáčku
holubičko sladká
Mělas šedé oči
a zmodraly
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: Paulín
Komentáře (2)
Komentujících (2)