Vyzívám Tě znovu k tanci
Anotace: Protančil jsem s tebou den
Protančil jsem s tebou den
a zas se vracím smutný nocí,
bez tebe i bez pomoci.
Vyzívám Tě znovu k tanci,
jako když válka mluví k branci,
jako rosa vzívájící lístky květů,
či jako slova,
co pokouší se složit větu.
Přečteno 595x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, BArBArKO, NikitaNikaT., Bíša, Tacca, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)